Baranyó Beáta vagyok, sokan talán látásból már ismernek a táncversenyekrol mint nézot, szurkolót, de azt talán kevesen tudják, hogy tavaly megkeresett engem Kapronczai Balázs, hogy szeretné, ha az elnöke lennék egy olyan alapítványnak, amelynek egyetlen célja van: összefogni a tánc területén tevékenykedo embereket függetlenül attól, hogy a tánc milyen mufaját uzik, táncosok vagy edzok, egyesületi vezetok vagy szülok, és még sorolhatnám. Az összefogással bízunk benne, hogy sikerül az alapveto célkituzést megvalósítani: a tehetséges fiatal táncosokat támogatni céljaik elérésében. Mert a táncsport nem olcsó sport. Ez a Táncsportért Alapítvány elsodleges célja: lehetoséget nyújtani a rászoruló táncosoknak a fejlodésre, bármilyen mufajt is uzzenek az tánc tág fogalmán belül.

Én minden táncszervezettol független vagyok, de rajongok ezért a muvészetet és kemény sportot elegyíto mozgásformáért. Hiszek a tánc gyógyító erejében, ezt a saját borömön is megtapasztaltam. Ezért is voltam nagyon boldog, hogy az alapító Kapronczai Balázs felkért erre a tisztségre (neki egyébként nincs szavazata). A Kuratórium tagjai az MTaSZ mindenkori elnöke, azaz most Zsámboki Marcell, Székely Attila, Tarcsay Beáta és Fürst Ágnes. Úgy gondolom, hogy ez az összetétel garantálja a teljes elfogulatlanságot a pályázatok elbírálásánál.

Az idén tavasszal ültünk össze eloször, hogy átgondoljuk, milyen formában tudnánk megvalósítani a célunkat. A sok ötlet közül elsoként egy alapítványi bált szervezünk, erre szeretnénk meghívni mindenkit, aki szeretne egy jót táncolni, színvonalas musort nézni, régi és új ismerosökkel beszélgetni, és közben, hogy étlen-szomjan ne maradjunk, még meleg svédasztalos vacsora is lesz egy külön teremben.

A bál bevételét az Alapítvány céljainak megvalósítására fordítjuk. Hangsúlyozni kívánom, hogy a költségek legnagyobb részét más forrásból fogjuk fedezni, tehát a szándékaink szerint a belépojegyekbol származó bevétel minimum 75%-át fogja az alapítvány egyenesen a sikeres pályázók bankszámlájára utalni.

Mi, a kuratórium tagjai az alapítóval együtt nagyon boldogok lennék, ha szövetségi ill. klubtagsági hozzátartozástól függetlenül minél több táncos, szülo, edzo, egyesületvezeto, hobbitáncos vagy pusztán a tánc iránt érdeklodo rajongó felkarolná ezt az eseményt és jelenlétével megtisztelné a jövo táncosait, akikért az egész bált, sot, az alapítványt létrehoztuk.

A hosszú bevezeto után röviden a részletek:

A bál idopontja: 2019. január 26. szombat, 19.00 - 01.00 óra között.

Helyszín: Táncosok Klubja, XIII. kerület, Reitter Ferenc u. 27.

Zene: Lobo Latino zenekar

Jegyár: 12.000 forint/fo, ebben az étkezés is benne van.

Jegyrendelés és vásárlás: emailen a tancsportert.alapitvany@gmail.com címen vagy a 30 9 642 942 telefonszámon. Ezután a megadott bankszámlaszámra 2019. január 25-ig bezárólag kell a jegy árának az Alapítványhoz beérkeznie, a számlát az összeg jóváírását követoen mindenkinek elküldjük. Az asztaloknál a helyeket a megrendelések beérkezésének sorrendjében osztjuk ki. (Nem vagyunk hajlandóak szoftverre költeni a pénzt, amibol jópár táncos kaphatna magánórákra vagy cipore, ruhára támogatást, inkább megcsináljuk mi magunk kézzel, hogy minél nagyobb összeget tudjunk majd kiosztani a rászorulók között).

A hivatalos meghívót hamarosan küldjük, addig is kérem, hogy értesítsék a táncosaikat errol a lehetoségrol, és várjuk minél több vendég jelentkezését!

Üdvözlettel,
Baranyó Beáta

a Táncsportért Alapítvány elnöke

Budapest, 2018. december 30.

Jegyrendelés és vásárlás:
emailen a tancsportert.alapitvany@gmail.com címen vagy a +36 30 964 2942 telefonszámon.

vissza a táncrendhez

FELHÍVÁS


Kedves barátaim, ismeretlen ismerôseim, mindazok, akik rajonganak a táncért!